Mire se erdhet ne

ofruesi juaj i emailit gjatë gjithë jetës

✅ SSL Webmail ✅

✅Shërbimi i përjetshëm me një pagesë të vetme ✅

✅ E mbrojtur nga spami

✅ Të gjitha protokollet mbështeten: IMAP(S), POP3(S), SMTP(S) ✅

✅ Falas & pseudonime të pakufizuara ✅

E besueshme

Një email me pagesë do të thotë siguri: emaili juaj nuk do të pezullohet, ndonjëherë

I siguruar

Serverët rregullohen dhe sigurohen vazhdimisht që nga fillimi

Që nga viti 2002

Kini besim se emailet tuaja do të jenë të disponueshme sot, nesër, dhe përgjithmonë~

Pseudonimet e pakufizuara falas

emri i përdoruesit+work@jcn50.com emri i përdoruesit+mailing@jcn50.com emri i përdoruesit+business@jcn50.com emri i përdoruesit+shopping@jcn50.com

Ju mund të vendosni të përdorni pseudonime falas dhe në çdo kohë dhe për qëllime të ndryshme

Çfarë na bën të ndryshëm?...

Jonë jetëgjatësi & qëndrueshmëri

Të jesh këtu vit pas viti

Privatësi e vërtetë

Asnjë censurë

Nuk ka marketing/reklama

Rekorde të provuara

Në dispozicion në mbarë botën

që nga viti 2002

Pyetjet e bëra më shpesh

FAQ

Pse të paguani për një adresë emaili?

Përgjigja e parë që del është: kur ndryshoni ISP-në tuaj, ju shpesh humbisni adresën tuaj të emailit dhe duhet të informoni të gjitha kontaktet tuaja.
Arsyet e tjera kanë të bëjnë me cilësinë e shërbimit: emaili duhet të funksionojë 24/7/365! Ne e menaxhojmë serverin me kujdes, dhe ne mund t'ju ndihmojmë në çdo kohë: mbështetje nga njeriu në njeri. A keni provuar ndonjëherë të kontaktoni ofruesin tuaj aktual të emailit dhe të kontaktoni me dikë?... Provoni, dhe do të habiteni! A mendoni se do të merreni parasysh nëse ankoheni se adresa juaj e emailit falas nuk funksionon më?? Provoni me ndonjë: Yahoo ose Hotmail, ose Gmail.
Kur nuk e kontrolloni emailin tuaj për një kohë të gjatë, llogaria juaj është pezulluar (9 muaj për Gmail, 6 months for both Yahoo & Hotmail).
Kompanitë përballen me shumë SPAM, dhe ata vendosën filtra budallenj pa ndërhyrje njerëzore, prandaj ka ndodhur një aksident, lexoni këtë histori për AOL që fshiu emailet e pranimeve në Harvard. Nëse shërbimi i postës elektronike është i rëndësishëm për ju, ja vlen te paguash. Ne garantojmë që emailet të mos humbasin.

A mund ta testoj shërbimin pa paguar??

Nr, nuk është më e mundur. Megjithatë ne ofrojmë një garanci të plotë të kthimit të parave për 30 ditë.

Si mund të jetë shërbimi gjatë gjithë jetës?

Askush nuk e di të ardhmen, dhe ndoshta në disa vite shërbimi i postës elektronike do të jetë i vjetëruar... megjithatë shërbimi aktual postar/mail mund të gjurmohet në shekullin e 18-të! Kjo na jep arsye të mendojmë se emaili do të zgjasë për ca kohë. Jcn50.com financohet në asete personale: nuk mund të ndodhë asnjë falimentim, nëse 50 njerëz ose zero regjistrohu apo jo. Nëse ky server prishet, një tjetër do të vendoset shpejt diku tjetër. Tashmë dekada shërbim dhe ende në punë... ✌️

Çfarë mënyrash pagese pranoni?

Ne pranojmë vetëm Paypal për pagesa online, por gjithashtu: SEPA, BACS, KAPITULLI, dhe ACH për pagesat jashtë linje (na kontaktoni nëse dëshironi të paguani offline).

Unë dua të regjistrohem, por çfarë ndodh me adresën time të vjetër të emailit?

Ju mund ose:
- Kërkojini ofruesit tuaj aktual të përcjellë të gjitha emailet hyrëse në adresën tuaj të re të emailit @jcn50.com ;
- Konfiguro një cilësim POP3 në distancë në postën tonë të internetit, në mënyrë që serveri ynë të shkojë të kontrollojë emailet tuaja në llogarinë tuaj të vjetër.
Na pyesni nëse është e nevojshme, ne do të kontrollojmë se çfarë është e mundur.

Unë jam duke përdorur Gmail për qëllime arkivimi, a mund të përdor gjithashtu adresën time të emailit @jcn50.com?

Sigurisht, ne mund të konfigurojmë një shërbim përcjellës (të gjitha emailet e marra përcillen në një adresë tjetër emaili), or stored-&-forward (të gjitha emailet ruhen në llogarinë tuaj @jcn50.com, pastaj përcillet në adresën tuaj të Gmail).
Na kërkoni ta konfigurojmë këtë.

Sa kohë duhet për të krijuar llogarinë time?

Më pak se 48 orë. Nëse jeni abonuar dhe nuk keni dëgjuar nga ne, ju lutem na kontaktoni.

Si do ta di që llogaria ime është krijuar?

Do të njoftoheni me email (atë që keni dhënë gjatë regjistrimit), dhe nëse keni paguar.

Si të konfiguroj softuerin tim të postës elektronike?

Serveri POP3/IMAP është: mail.jcn50.com
Serveri SMTP është: mail.jcn50.com
(do t'ju duhet të aktivizoni veçorinë e Vërtetimit)
Emri i përdoruesit: your_email_adress@jcn50.com
Nëse keni nevojë për udhëzim, na kontaktoni.

A do të ndryshojë çmimi më vonë?

Nr! Çmimi që keni paguar për herë të parë do të aktivizojë llogarinë tuaj për një periudhë JETËSORE! (nuk është si Netaddress.com, PoBox.com & others...!).

A do të ndryshojnë termat dhe kushtet më vonë?

Nr!

A ka një politikë joaktive/të fjetur/fshirjes?

Nr!

Si të përmirësoni/zvogëloni hapësirën e llogarisë sime?

Nëse përmirësoni: ju do të paguani diferencën. Për shembull, nëse dëshironi të kaloni nga një llogari 190MB në një llogari 990MB, ju do të duhet të paguani: 69 dollarë amerikanë - 19 dollarë = 50 dollarë.
Asnjë ulje nuk është e mundur.
Ne gjithashtu mund t'ju japim më shumë se 990 MB hapësirë: thjesht na kontaktoni.

Dikush u përpoq të më dërgonte me email një skedar 50 MB dhe ai nuk mbërriti kurrë, pse?

Nuk ka asnjë kufizim të madhësisë së skedarit në bashkëngjitjet këtu. Në përgjithësi, kufiri i madhësisë së skedarit për email është zakonisht 10 ose 15 MB (në varësi të serverit SMTP të përdorur). Më shumë se kaq do t'ju duhen lloje të tjera serverësh për të shkëmbyer skedarë (HTTP ose FTP), si NgaSmash.

Si të hyni në Webmail?

https://webmail.jcn50.com:2096/
Do të ridrejtoheni duke përdorur një lidhje SSL 128-bit (RSA 2048-bit key root certificate & RSA 4096-bit key on this server), fjalëkalimi dhe ekrani i emailit tuaj do të kodohen në të gjithë rrjetin!

A mund të sponsorizoj një nga miku im?, ose anëtar i familjes?

po! Both the sponsored person & the sponsor will get +100MB of free space. Abonenti i ri duhet vetëm të fusë adresën e emailit të referimit kur regjistrohet.

Kam marrë një mesazh të pakërkuar (TË BLLOKUARA), çfarë mund të bëj?

Së pari ju duhet ta dini këtë: adresa e emailit nuk mund të merret me mend, nëse keni marrë SPAM, është thjesht sepse adresa juaj e emailit është ndarë (nga Forumet, listat e postës, Librat e të ftuarve...kudo që ka kërkuar adresën tuaj të emailit). Për të parandaluar këtë, këtu mund të krijoni emaile të përkohshme sa të doni: https://temp-mail.org/, kontrolloje!
Ju gjithashtu mund të kërkoni për përcjellës @jcn50.com falas (& unlimited).
SpamAssassin është aktivizuar në të gjitha llogaritë, kjo do të thotë që mesazhet e padëshiruara janë shënuar në temë me **SPAM**. Më pas mund të konfiguroni lehtësisht një filtër nëse është e nevojshme.
Në rast të spamit të rëndë, na kontaktoni, ne do të ndalojmë serverin dërgues.

Çfarë do të thotë "jcn50.com".?

"jcn" qëndron për inicialet e një emri. Dhe "50" konsiderohet si një numër me fat.

Në dispozicion për më shumë se 2x dekada
1
Klientë të lumtur gjatë gjithë jetës
+
Migrimet e serverit
+

Email gjatë gjithë jetës për njerëzit e zënë në një botë të zënë

Kompanitë më të reja se jcn50.com

Regjistrohu tani:

PLANI

Numri

minuta

Çmimi

Çmimi për 1 minutë

E VOGLA

190

MB

$19

Një herë, për një jetë

E MESME

490

MB

$39

Një herë, për një jetë

E MADHE

990

MB

$69

Një herë, për një jetë

Duhet më shumë hapësirë ​​se 990 MB? Na kontaktoni!

Kontaktoni

Për çdo pyetje, ju lutemi dërgoni email

support@jcn50.com